Ece Temelkuran Düğümlere Üfleyen Kadınlar Kitap Özeti



Ece Temelkuran'dan muhteşem bir kitap ile sizlerleyiz.İşte şairimiz Ece Temelkuran'ın en beğenilen ve en çok satan kitabı Düğümlere Üfleyen Kadınalr kitabının özeti ve ieçriği ile sizlerleyiz...

Düğümlere Üfleyen Kadınlar Arka Kapak Bilgisi


Çok satan Muz Sesleri kitabının yazarı usta gazeteci Ece Temelkurandan yine çok satacak, gündem oluşturacak bir roman!..

Bir kadının kalbini fena kırmış bir adam...

O adamı öldürmek için çölü geçmeyi göze almış dört kadın... Düğümlere Üfleyen Kadınlar bu yolculuğun romanı. Ne kadar sevilse de tamir olmayan o yaralı coğrafyada, Ortadoğuda geçiyor. Saraylar devrilip, meydanlar dolarken sorular kalıyor geriye. Her yola en az bir soruyla çıkılır çünkü: Bir kadın ya da bir ülke nasıl sevilir sahiden?

"Amira, bize kadınları nasıl seveceğimizi anlatan bir kitap lazım. Yoksa hep böyle şapşal ve kavruk kalacağız. Bize kadınların nefesini genişletecek, o nefesin rüzgârına yelken açmamızı öğretecek bir kitap lazım. Yoksa biz ne kadar sevilsek tamir olmayız."

Düğümlere Üfleyen Kadınlar Kitap Özeti

Okurlar Ece Temelkuran’ı gazetecilik kimliği ile yakından tanıyorlar. Araştırmacı ve olayları yerinden izlemesi ile gazetecelik alanında bir çok ödül kazanan ünlü isim yazarlık kariyerinde de oldukça başarılı ve yeni kitabı olan Düğümlere Üfleyen Kadınlar eseri ile bunu bir kez daha kanıtlıyor.

Genellikle kadınlar üzerine yazdığı kitaplarla tanınan özellikle Muz Sesleri eseri ile büyük beğeni kazanan ve son olarakta Kayda Geçsin isimli kitabı ile okurlarının karşısına çıkan yazar bu kezde farklı bir aşk hikayesi sunuyor.

Erkeklere kadınları nasıl sevmeleri gerektiğini anlatan ve dahası bir kadının kırılan kalbinin acısını hafifletmek için neler yapabileceğini sunan kitap acıların hiç dinmediği yer olan Ortadoğuda geçiyor.

ece temelkuran kitap özeti, ece temelkuran kitapları, ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınalr kitap özeti, ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınlar kitabı, ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınlar kitap içeriği, ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınlar kitabı en uzun özeti, ece temelkuran düğümlere üfleyen kadınalr kitabı en ksıa özeti, düğümlere üfleyen kadınlar kitap özeti, düğümlere üfleyen kadınlar kitap içeriği, düğümlere üfleyen kadınlar kitap arka sayfa bilgisi

Ditulis Oleh : Unknown // 04:24
Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Site Kayit * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Turbo Ping * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Bebek Vadisi * Dinle123 * 1 Baksana * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI* ARIYORDUM * Ekonomi * Sigorta Kasko * World Cup 2014 * Komedi Var * Samsung galaxy S5 * iphone 6 * Turbo ping Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Copyright © 2011 Memur Vadisi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |
Google Ping Pingomatic
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.