Bugün burcun ne söylüyor?




Burcunuzu okumadan güne başlamayın, plan yapmayın…

KOÇLAR
Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.  
BOĞALARMaddi durumunuzla ilgili endişeler aşılıyor. Daha
sağduyulu adımlar atarak güven sarsan etkilerden uzaklaşacaksınız. Gün ortasından sonra duygusal açıdan mutlu olacağınız zamanlar öne çıkacak. Yakınlar ve akrabalarla ilişkiler daha pozitif yönde gelişebilir. Yeni desteler bulacağınız sözleşmeler ve konuşmalar beklentilerinizi büyütebileceğiniz fırsatlar getirecek.  
İKİZLERKişisel alanda sizi ilgilendiren pek çok konuyla meşgul oldunuz. Maddi açıdan yeni arayışlara yönelebilir, kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündeminiz değişiyor. Maddi açıdan sizi sorumlu kılan konular öne çıkabilir. Kişisel kazanımlarınızı korumak için önlemci olmalısınız. Yeni kazançlar için harekete geçebilirsiniz.

YENGEÇLERDeğişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi,motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.  
ASLANLARYeni planlar yaptığınız son dönemde oldukça verimli adımlar attınız. Gün ortasına kadar gelecekle ilgili projelerinizi gündemde tutmalı, artık ne istediğinize karar vermelisiniz. Zira birden fazla düşünce sizde kafa karışıklığı yaratmış durumda. Daha sonra biraz içe dönük olsanız da, ailenizin ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmaktan mutluluk duyacaksınız.  
BAŞAKLARBugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler söz konusu olacak. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Girişimciliğinizi farklı konular üzerinde de denemek istiyorsunuz. . Sadece, riskleri unutmamalısınız.  
TERAZİLERUzaklarla ilgili meşguliyetler, kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar size umut verdi. Åžimdi gün ortasından sonrası için yapabileceklerinize odaklanın. İş hayatında kendinizi gösterebilecek, hatta popülerliğinizle dikkat çekeceksiniz. Artan sorumluluklar devam ederken, ailenizle ilgili konuları ihmal etmek zorunda kalabilirsiniz.
AKREPLERMaddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz.. Bugün, riskler konusunda dikkatli olmalı ve kendinize her konuda güvenmelisiniz. Doğru zamanı beklemekte yarar var. Sizi şaşırtmak istemeleri söz konusu olacak. Bazen bireysellikten zarar görebiliyorsunuz.  
YAYLAROrtakla işlere yenileri eklenmekte. Özellikle ortağın para durumuna yönelik yeni gelişmeler gün ortasından sonra gündeminizi oluşturacak. Aradığımız maddi manevi güvence ile ortak yatırım planlarınıza öncelik verebilirsiniz. Ancak kişisel ya da ortak harcamaların artışa geçeceğini unutmayın. Aşırı iyimserlik planlarınızı bozabilir.
OĞLAKLARFarklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.  
KOVALARBiraz planlı olmalı, hayatın keyiflerine ara vermelisiniz. Gün ortasından sonra üzerinizdeki rehaveti atacak, günlük rutinlerin getirdiği konulara yöneleceksiniz. İşle ilgili yeni eğitimler veya içinde yabancıların olduğu çalışmalar dikkat çekebilir. İş ortamında başlayan değişiklikler sizi yorgun kılabilir. Zaman alan uğraşları erteleyerek keyif veren düzenlemeler yapabilirsiniz.  
BALIKLARBugün iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızla size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz.

Ditulis Oleh : Unknown // 22:15
Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Site Kayit * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Turbo Ping * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Bebek Vadisi * Dinle123 * 1 Baksana * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI* ARIYORDUM * Ekonomi * Sigorta Kasko * World Cup 2014 * Komedi Var * Samsung galaxy S5 * iphone 6 * Turbo ping Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Copyright © 2011 Memur Vadisi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |
Google Ping Pingomatic
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.