Galatasaray 1-0 Beşiktaş Maçı Canlı İzle Şifresiz Lig Tv İzle



Spor Toto Süper Lig"in 22. haftası derbi maçına sahne olacak. Galatasaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Arena"da kozlarını paylaşacak. Galatasaray - Beşiktaş maçı veren yanacı kanallar, Peki Galatasaray - Beşiktaş Derbi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte detaylar..

Galatasaray - Beşiktaş Maçı 22.02.2014


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle 22.02.2014 Galatasaray Beşiktaş Maç Özeti ve İzle Galatasaray Beşiktaş Maçı Goller

2014 yılı ilk derbisinde Galatasaray ile Beşiktaş karşılaştı. Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında TT Arena'da oynandı. Galatasaray'da ayak bileği kırık olan Aydın Yılmaz ve 18 kişilik kadroya alınmayan Aurelien Chedjou, Burdisso ve Lucas Ontivero forma giyemedi. Beşiktaş'ta ise kırmızı kart cezalısı Ersan Gülüm ve diz sakatlığı bulunan Tomas Sivok mücadelede yer alamadı. Galatasaray Beşiktaş karşılaşmasında ev sahibi Galatasaray parçalı, konuk ekip Beşiktaş ise siyah forma ile mücadele etti. Galatasaray Beşiktaş derbisinde gülen taraf olmayı başardı. Galatasaray'a karşılaşmayı kazandıran golü 38. dakikada penaltıdan Selçuk İnan kaydetti. Ceza alanı sağ çaprazdan topla buluşan Veysel Sarı Dany ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Pozisyon sonrasında Cüneyt Çakır penaltı noktasını işaret etti ve Dany'e sarı kartını gösterdi. Penaltıda topun başına Selçuk İnan geçti ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Galatasaray Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. İkinci yarı Tolga ilk yarıda geçirdiği sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi ve yerini Cenk Gönen'e bıraktı.Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu şekilde sonuçlandı. Galatasaray 1-0 Beşiktaş.
Stad: Ali Sami Yen Türk Telekom Arena
Hakem: Cüneyt Çakır
Galatasaray: Fernando Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Alex Telles, Veysel Sarı, Selçuk İnan, Wesley Sneijder (Gökhan Zan), Ceyhun Gülselam (Yekta Kurtuluş), Felipe Melo, Didier Drogba, Burak Yılmaz
Beşiktaş: Tolga Zengin (Cenk Gönen), Pedro Franco, Ramon Motta, Dany Nounkeu, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan (Manuel Fernandes), Veli Kavlak, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup (Ömer Şişmanoğlu), Gökhan Töre, Hugo Almeida
Goller: 38. dk. Selçuk İnan (pen.)
Sarı Kartlar: Ceyhun Gülselam, Fernando Muslera (Galatasaray) / Dany Nounkeu, Veli Kavlak (Beşiktaş)
Galatasaray Beşiktaş Maç özeti izle. Galatasaray Beşiktaş maçı golleri izle. Galatasaray Beşiktaş maçı tartışmalı pozisyonları izle. Galatasaray Beşiktaş geniş özeti izle. Galatasaray Beşiktaş maçı özet görüntüleri ve bu başlıklar adı altında aradığınız haberlerin detayları. Galatasaray Beşiktaş maçı özeti, golleri ve Galatasaray Beşiktaş maçı görüntülerini izleyebileceğiniz ilgili video bağlantılarını haberimizden takip edebilirsiniz.
Galatasaray Beşiktaş maç özeti izle - Zirve mücadelesinde dev maç. Galatasaray TT Arena Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş ile puan mücadelesi verdi. İki ezeli rakibin lider Fenerbahçe'yi yakından takip ettiği Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında Beşiktaş Galatasaray deplasmanına konuk oldu. Lider Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendiren maç mükemmel bir atmosfer ile daha da güzel bir havaya büründü.
Galatasaray Beşiktaş maç özeti izle - Ev sahibi Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi evinde yakaladığı istikrarlı galibiyetlere güveniyordu. Sezon başından bu yana Türk Telekom Arena'da oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Galatasaray Beşiktaş maçına da bu istatisliğin vermiş olduğu özgüven ile çıktı. Seyirci desteğini de arkasına alan Galatasaray Beşiktaş karşısında mutlak 3 puan için mücadele etti.
Galatasaray Beşiktaş maç özeti izle - Beşiktaş sahaya kart cezalısı Ersan Gülüm'in dışında tam kadro çıktı. Bursaspor karşılaşmasında tartışmalı bir kırmızı kart ile oyun dışında kalan Ersan Gülüm, Galatasaray Beşiktaş mücadelesi öncesi takımdaki yerini alamadı. Beşiktaş'ta bir diğer cezalı isim Serdar Kurtuluş, Bursaspor maçında cezasını doldurdu ve Galatasaray ile oynanacak derbide takımdaki yerini aldı. Galatasaray Beşiktaş maçını Spor Toto Süper Lig'de 16.derbisini yöneten Cüneyt Çakır yönetti.
Galatasaray Beşiktaş maç özeti izle - Galatasaray Beşiktaş maçı Video özet görüntülerini izlemek için Galatasaray Beşiktaş maçı Video özet bağlantıları haberler.com adresinde. Galatasaray Beşiktaş maçı özeti ve Galatasaray Beşiktaş maçı gollerini izleyebileceğiniz ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Spor toto süper lig 22. haftasında Galatasaray Beşiktaş ile karşılaşacak. Galatasaray Beşiktaş maçının ayrıntıları sitemizde olacak. Galatasaray 1 0 Beşiktaş maç özeti izle. 22 02 2014 GS BJK özet. Nefesleri kesen mücadelede Beşiktaş Show vardı ama gol yoktu. Sarı kırmızılı takım bu dev maçtan galip çıkmayı başardı.  Aslan Chelsea sınavı öncesinde moral depoladı. Dany'nin hareketi sonucu Veysel Sarı yerde kaldı ve Galatasaray'a penaltıyı kazandıran isim oldu. Galatasaray 1 0 Beşiktaş maç özeti izle. 22 02 2014 GS BJK özet

Süper lig'de aslan böylelikle puanını tekrar'dan 44 puan'a yükseltti ve 2. sıraya yükseldi. Galatasaray 1 0 Beşiktaş maç özeti izle. 22 02 2014 GS BJK özet. Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada bulunan sarı kırmızılı takım rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer Fenerbahçe Elazığ maçından boynu bükük ayrılırsa umutlar Galatasaray için yeniden yeşerecek. Mancini takımını tebrik etti. Kolay bir maç olmadı tabiki. Chelsea maçına bu zemin gitmez.  Zorlu bir maç olacak. Chelsea'nin karşısında bu halde çıkmamalıyız. Galatasaray 1 0 Beşiktaş maç özeti izle. 22 02 2014 GS BJK özet


Dev derbiyi kazanan Aslan oldu!.. Lig'in 22. haftasında TT Arena'da oynanan Galatasaray Beşiktaş maçı, Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

GALATASARAY 1-0 BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ

Maçın golleri

Galatasaray: Galatasaray’ın ve karşılaşmanın tek golünü maçın 38’inci dakikasında penaltıdan Selçuk attı.

Beşiktaş: Beşiktaş deplasmanda hiç gol bulamadı.

MAÇIN EN ÖNEMLİ ANLARI (DAKİKALARI) ŞU ŞEKİLDE İDİ:

- Dk. 38: Dany, Veysel Sarı'ya yaptığı faule CÜneyt Çakır penaltı noktaısnı gösterdi. Selçuk İnan topu filelere gönderdi... 1-0

- Beşiktaş'ta ilk yarıda sakatlanan Tolga Zengin yerine kaleye Cenk Gönen geçti.

- Ve karşılaşma sona erdi. Galatasaray Beşiktaş’ı 1-0 yendi


TT ARENA’NIN ZEMİNİ YİNE KÖTÜYDÜ

Daha önce şampiyonlar ligi'nde Juventus maçında sorun olan saha zemini derbi maçta da oyunculara sıkıntı vermeye devam etti.

TT Arena Stadı'nda saha zemini yine oyuncuları çok zorladı. Stadın yer yer bölgelerinde oyuncuların kramponları kaybolacak şekilde zemine gömülüyor.

or Toto Süper Lig"in 22. haftası derbi maçına sahne olacak. Galatasaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Arena"da kozlarını paylaşacak.

İki ezeli rekabette amaç, zirveye bir adım daha yaklaşmak. Galatasaray, evinde krallığını sürdürmek isterken, Beşiktaş ise galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için sahada var gücüyle mücadele edecek. Derbide galip gelen takım ise Fenerbahçe"nin puan kaybını bekleyecek.

Sarı-kırmızılı takım tam kadro Beşiktaş maçına hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi"nde oynanacak Chelsea maçı öncesi son prova olacak olan derbi mücadelesinde Mancini ve öğrencileri mutlak galibiyet istiyor. Türk Telekom Arena"da bileği bükülmeyen Galatasaray, bu zamana kadar oynadığı maçların ilk yarım saatinde skor üstünlüğünü eline aldığı istatisliklerde göze çarpıyor.

Evinde bu sezon oynadığı 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, ayrıca ligin en az kart gören takımı konumunda. Sarı-kırmızılıların savunması da son dönemde formda. Mancini"nin çift sistemli oynattığı defans kurgusunda 3-5-2 sistemiyle çıktıkları 4 maçta 1 gol yerken, Mancini ve öğrencileri ayrıca 4-4-2 sistemiyle çıktığı 11 maçta ise 14 golü kalesinde gördü.

Galatasaray, Beşiktaş maçına iki taktiksel sistemi de oynayacak bir takım kurgusu ile sahaya çıkacak. Karşılaşmanın gidişatına göre 3-5-2 ya da 4-4-2 sistemiyle oynayacak olan sarı-kırmızılılarda, savunma kurgusunda ise kimin oynayacağı merak konusu. Ligin en az gol yiyen takımı konumunda olan Galatasaray"da stoper ikilisinde oynayacak futbolcu son antrenmanda belirlenecek. Solda Telles"in görev alacağı netleşirken, sağda Veysel Sarı ya da Sabri Sarıoğlu görev alacak.

Sarı-kırmızılı takımın derbi maçında defansın hemen önünde Ceyhun görev alacak. Oyun içerisinde taktiksel olarak 3"lü defansa dönen Mancini, Ceyhun"u ön liberoda oynatacak. Galatasaray, Beşiktaş karşılaşmasında orta sahada Melo, Selçuk ve Sneijder üçlüsünü oluştururken, Burak ve Drogba"da ileri uçta görev alacak. Ayrıca Galatasaray"da sakatlığı geçen Hamit Altıntop"un, Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroda yer alacağı belirtiliyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri"ne giderek takımı ziyaret edecek. Derbi maçı için prim sözü vermesi beklenilen Aysal"ın, oyuncularla da konuşma yapacağı ve Beşiktaş maçının önemini bir kez daha hatırlatacağı gelen haberler arasında.

Galatasaray"ın Beşiktaş karşılaşmasına çıkacağı muhtemel ilk 11"i şu şekilde:
“Muslera, Sabri, Gökhan(Chedjou), Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba.”

Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı derbiye 4 maçlık galibiyet serisinin moraliyle çıkacak. Son haftalarda takım oyunu ve saha içerisindeki futboluyla göz dolduran siyah-beyazlı takım, zirvedeki yerini perçinlemek adına Türk Telekom Arena"da galibiyet için ter dökecek. Geçen hafta Bursaspor maçında 10 kişi kalmasına rağmen karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş"ta şimdiki hedef ise ezeli rakibi Galatasaray.
Beşiktaş"ta sakatlığı devam eden Oğuzhan Özyakup"un, sarı-kırmızılı takım karşı oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. 4 gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Özyakup"un, Galatasaray karşısında oynamak istediğini Bilic"e ilettiği bildirildi. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic"in antrenmanda Oğuzhan"ı deneyeceği ve durumuna göre ilk 11"de yer verebileceği gelen haberler arasında. Portekizli futbolcu Manuel Fernandes ise Oğuzhan"ın durumuna göre ya yedek kulübesinde ya da ilk 11"de görev alacak.

Beşiktaş"ta Ersan Gülüm geçen hafta Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Galatasaray maçında görev alamayacak. Siyah-beyazlıların bir diğer eksiği ise sakatlığı devam eden Tomas Sivok. Yeni transfer Jermain Jones hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalarına başlarken, yabancı sınırlaması sebebiyle Türk Telekom Arena"da ilk 18"de yer almayacağı bildirildi.
Siyah-beyazlı yönetim, takım içerisinde moralleri daha da yükseltmek için derbi maçına 30"ar bin TL prim belirledi. Futbolcuların bu durumdan hayli memnun olduğu ise gelen haberler arasında.

Beşiktaş"ın, Galatasaray karşısına çıkacağı muhtemel ilk 11"i şu şekilde:
“Tolga Zengin, Serdar, Franco, Dany, Motta, Gökhan Töre, Veli, Atiba, Oğuzhan (Fernandes), Olcay, Almeida.”

22.02.2014 Galatasaray - Beşiktaş Özet ve Golleri 

Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın

Özeti İzlemek İçin Linke Tıklayın


Etiketler:Galatasaray - BeşiktaşGalatasaray - BeşiktaşDigitürk Web TVGalatasaray - Beşiktaş 6.Hafta Maçı Canlı İzleGalatasaray - Beşiktaş lig Maçı 22.02.2014, Galatasaray - Beşiktaş lig Maçı 22.02.2014 digitürkten canlı izle,Galatasaray - Beşiktaş lig Maçı digitürk hemen izle 22.02.2014, Galatasaray - Beşiktaş lig Maçı gijitürk 22.02.2014, Galatasaray - Beşiktaş Maçı Canlı İzleGalatasaray - Beşiktaş Maçı hangi kanalda,Galatasaray - Beşiktaş Maçı ne zaman,Galatasaray - Beşiktaş Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldaGalatasaray - Beşiktaş Maçını Canlı İzleGalatasaray - Beşiktaş Maçısaat kaçtaGalatasaray - Beşiktaş Süper Maçı Geniş ÖzetiGalatasaray - Beşiktaş Süper Toto Süper Lig 6.Hafta Maçı Canlı İzleGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı canlı lig radyoGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı canlı seyretGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı digitürkten izleGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı onlineGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı saati,Galatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı videoGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı videosuGalatasaray - Beşiktaş Süper toto süper lig Maçı web tvden izleGalatasaray - BeşiktaşGalatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçtaGalatasaray - Beşiktaş ne zamanGalatasaray - Beşiktaş Süper Toto Süper Lig 6.Hafta Maçı Canlı İzle 22.02.2014,Galatasaray - Beşiktaş Maçı,Galatasaray - Beşiktaş Maçı canlıGalatasaray - Beşiktaş Maçı golleriGalatasaray - Beşiktaş Maçı online izleGalatasaray - Beşiktaş Maçı özeti,Galatasaray - Beşiktaş Maçı skoruGalatasaray - Beşiktaş 22 Şubat 2014Galatasaray - Beşiktaş 22.02.2014, Lig TVTRT 1 Şut ve GolTRT 3 Futbol Ateşi
Galatasaray - Beşiktaş maç özeti izle,  Galatasaray - Beşiktaş maçı izle, Galatasaray - Beşiktaş maç özeti izle, 28 eylül Galatasaray - Beşiktaş maçı izle, Galatasaray - Beşiktaş maç özeti izle 22.02.2014 Galatasaray - Beşiktaş maç özeti izle 22.02.2014  Galatasaray - Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, Galatasaray - Beşiktaş maçı 22 Şubat 2014Galatasaray - Beşiktaş maçı 22 Şubat 2014Galatasaray - Beşiktaş maçı 22 Şubat 2014Galatasaray - Beşiktaş maçı 22 Şubat 2014,Galatasaray - Beşiktaş canlı izle, Galatasaray - Beşiktaş golleri, Galatasaray - Beşiktaş justin tv, Galatasaray - Beşiktaş kaçak izle, Galatasaray - Beşiktaş  açı gösteren yabancı kanallar, Galatasaray - Beşiktaş özet,03.02.2014 Galatasaray - Beşiktaş Canlı İzle,22.02.2014 Galatasaray - Beşiktaş Canlı İzle,Gs-eskişehir geniş özet,Gs-eskişehir maçı,Galatasaray - Beşiktaş canlı izle,Galatasaray - Beşiktaş golleri, Galatasaray - Beşiktaş özet, 

Spor Toto Süper Lig, Turkey: Galatasaray SK - Beşiktaş JK Live Stream Online | Watch Football Live on iPad, iPhone or PC. Today, football fans can watch the Süper Lig from Turkey online with the GS - BJK Live Stream at home on a PC, mobile or tablet! Below are details on how to watch the live match video with English commentary online on 22-02-2014. Watch and listen to the Galatasaray - Beşiktaş game live online here for free, also available on an iPad or iPhone. Watch GS-BJK live online below! > > > hMatch: Galatasaray - Beşiktaş, Turkish Süper Lig Date: 22-02-2014 Streams: For PC, Apple Mac, iPad, iPhone and more. - Click above to get the match live! - Streams available for pc, mac, iPad, iPhone and other mobile & tablet devices! On 22-02-2014, you can watch the live streaming links for the Galatasaray - Beşiktaş with audio commentary and live video to watch and listen via the internet! These free live streams for Galatasaray - Beşiktaş are available to watch on iPad, iPhone and other iOs/Android tablet and mobile phone devices. Tonight for 22-02-2014, you will be able to watch the full online feed of Galatasaray - Beşiktaş streaming live. tags: Galatasaray - Beşiktaş Live streaming coverage for mobile, Galatasaray - Beşiktaş free Live-Stream, Galatasaray - Beşiktaş live online broadcast, Galatasaray - Beşiktaş live feed (audio and video), Galatasaray - Beşiktaş livestreaming for Apple iPad, Galatasaray - Beşiktaş is available on selected tv stations and satellite channels through the UK and Europe. 22-02 - Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online livestream, Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online flash and html5 feeds for 22-02-2014, Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online live radio commentary, flash feeds and links for Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online Live Stream online, Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online Live Stream 2014 live streaming on line, 22-02-2014 live Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online webcast and free broadcasts for iPad, iPhone and Android/iOS devices, Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online live for Galaxy, PS3, Nexus, HTC, Blackberry and Live: Galatasaray - Beşiktaş , Watch Online streaming of the Galatasaray - Beşiktaş in 2014 free live for Firefox, Internet Explorer, Chrome and Safari with no app or software.

Ditulis Oleh : Unknown // 07:12
Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Site Kayit * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Turbo Ping * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Bebek Vadisi * Dinle123 * 1 Baksana * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI* ARIYORDUM * Ekonomi * Sigorta Kasko * World Cup 2014 * Komedi Var * Samsung galaxy S5 * iphone 6 * Turbo ping Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Copyright © 2011 Memur Vadisi | Sitemap | Rss | Ping | Ping 2 |
Google Ping Pingomatic
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.