en iyi görüntülü görüşme uygulaması hangisi, bedava görüntülü görüşme uygulaması, bedava videolu arama uygulaması, freeimle.blogspot.com, görüntülü görüşmek için hangi uygulamayı yüklemeliyim, görüntülü görüşme için en iyi program hangisi, görüntülü görüşme için hangisi iyi
Teknolojinin hızla gelişmesi artık takip edilemez ve yetişilemez hale geldi. Her geçen gün hayatı kolaylaştıracak özelliklerin ve cihazların çıkması insan gücünü en aza indirmiş durumdadır. Özellikle cep telefonlarındaki gelişmeler artık her işinizi cep telefonundan yapmaya olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra internet kullanımının da çoğalması git git artıyor.
Artık neredeyse internete girmeyen ve inteneti olmayan kalmadı gibi, internetin yaygınlaşması ve teknolojinin gelişmesi freeimle.blogspot.com, birleşince her şeyi oturduğunuz yerden yapabiliyorsunuz. İnternet hemen hemen hepimizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
İnternetin ve teknolojinin sağladığı en önemli özelliklerden biri olan cep telefonlarından ve bilgisayarlardan ücretsiz görüntülü görüşmelerdir. freeimle.blogspot.com, Görüntülü görüşmeler internet ve teknoloji sayesinde günlük yaşantımızın içine girmiş ve en çok kullandığımız özelliklerden birisi olmuştur.
Peki Görüntülü görüşme programları hangileridir, Görüntülü görüşme programlarından en çok tercih edilenler hangisi, görüntülü görüşme programlarının en iyileri hangileridir gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda internet üzerinden görüntülü görüşme programlarının en çok tercih edilenlerinin bilgisini paylaşacağız.
İşte Görüntülü Görüşme İçin En Çok Tercih Edilen Uygulamalar
- Google Hangouts Hem Android, hem iOS cihazlarda çalışan Google Hangouts ile 10 kişiye kadarvideo konferans yapabilirsiniz. Bu video konferansı Google+ veya YouTube üzerinden canlı olarak internetten paylaşmanız da mümkün.
Böylece Google Hangouts'u sadece bir video sohbet uygulaması olarak değil, bir video yayın platformu olarak da değerlendirebilirsiniz. Kullanmak için bir Google hesabına ihtiyaç duyacağınız uygulama ücretsiz. Chrome tarayıcısını indirerek Google Hangouts'u tüm bilgisayarlarda da kullanabiliyorsunuz.
- Skype
Birkaç yıl önce Microsoft tarafından satın alınan Skype, dünya üzerindeki enpopüler video sohbet uygulamalarından birisi. Eğer Premium hesap alırsanız 10 kişiye kadar video konferans da yapabiliyorsunuz.
Bunun yanında Skype kredisi alarak da dünyanın her yerinden telefon konuşması yapabilirsiniz. Skype'ı cep telefonundan, PlayStation 3'e kadar çok farklı cihaz üzerinde kullanmanız mümkün.
- Facetime
Facetime ile tüm Apple kullanıcıları birbirleriyle video görüşmesi yapabiliyor.Birden fazla kişiyle video konferans yapmak ise maalesef mümkün değil.
Uygulamayı ilk defa kullanmadan önce, cep telefonunuza gelecek olan aktivasyon kodunu bir seferlik girmeniz gerekiyor. freeimle.blogspot.com, Eğer Apple TV kullanıyorsanız, yaptığınız görüşmeyi doğrudan televizyonunuza yansıtabilirsiniz.
Bunun için cihazınızdaki AirPlay-Yansıtma özelliğini aktive etmeniz gerekiyor. Uygulama, son nesil iPhone, iPod Touch ve iPad cihazlarında yüklü geliyor. Mac kullanıcılarının ise uygulamayı ayrıca indirmesi gerek. Fiyatı 1.79 TL.
- ooVoo
Aynı anda 12 kişiye kadar video konferans yapabileceğiniz ooVoo ücretsiz biruygulama. Üstelik, video konferansa katılmak için uygulamayı indirmek de gerekmiyor;
Facebook, Twitter veya e-posta üzerinden paylaştığınız bir linke tıklayan herkes video konferansa katılabiliyor. Uygulamanın iOS, Android, Windows ve Mac için geliştirilmiş farklı versiyonları var.
- Tango
Tango ile hem video konuşması yapabiliyor hem de mesajlaşabiliyorsunuz.Uygulamayı kullanabilmek için her iki tarafın da Tango'yu yüklemiş olması şart.
Uygulamanın yakınlardaki freeimle.blogspot.com, Tango kullanıcılarını göstermek gibi ilginç bir özelliğinin olduğunu da not etmekte yarar var. Eğer mahremiyet kaygısıyla bu özelliği iptal etmek isterseniz, cihazınızın konum servisleri ayarından uygulama iznini kaldırmalısınız.
Uygulama ücretsiz ama animasyon ve e-kart gibi bazı ekstra özellikler için ödeme yapmalısınız.
- Fring
Hem video konuşması yapabileceğiniz hem de mesajlaşabileceğiniz biruygulama. Ayrıca dakikası 1 sentten başlayan fiyatlarla dünya üzerindeki tüm numaraları aramanız mümkün.
Özellikle sık yurtdışı görüşmeleri yapanlar bu uygulamayı tercih edebilirler. Fring'le dört kişiye kadar video konferans yapabiliyorsunuz. Uygulamayı kullanmanız için telefonunuza SMS'le gelecek olan güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor
- Qik
iOS, Android ve BlackBerry cihazlar için geliştirilmiş olan bu uygulama ücretsiz. Qik ile hem diğer kullanıcılarla video konferans yapabiliyor, freeimle.blogspot.com, hem de kaydettiğiniz görüntüleri Facebook, Twitter, YouTube veya e-posta üzerinden herkesle paylaşabiliyorsunuz.
İsterseniz bu videoları kişiye özel olarak da yayınlayabilirsiniz.
Zaman
Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...
Sizce Hangi Uygulama Daha İyi
Sizin Kullandığınız Uygulama Hangisi
Hangi Uygulamayı Tavsiye Edersiniz...
Kullanacak Olan Arkadaşları Bilgilendirebilirsiniz...
hangi uygulama görüntülü görüşme için iyi, en çok tercih edilen görüntülü görüşe programları, en iyi görüntülü görüşme uygulamaları, en çok indirilen görüntülü görüşme programları hangisi, en çok indirilen görüntülü görüşme uygulamaları hangi, freeimle.blogspot.com, ücretsiz görüntülü görüşme uygulamaları, ücretsiz görüntülü görüşme uygulamaları hangileri, ücretsiz görüntülü görüşmek için indirilmesi gereken uygulama hangisi, ücretsiz görüntülü arama uygulaması, ücretsiz görüntülü aramam programı
0 yorum:
Yorum Gönder